jueves, 12 de enero de 2012


NASA exclude sfârşitul lumii în 2012

Agentia Spațială Americană, NASA, a declarat că sfârşitul lumii nu va fi în acest an, 2012, în timp ce mai multe profeţii spun ca anul 2012 va fi anul final pentru Pământ.
Printr-o declaraţie pe site-ul oficial, NASA a explicat că este puţin probabil ca o furtună sau explozie solară  ar putea ajunge la Pământ. Soarele are cicluri de 11 ani şi următoarul va avea loc la sfârşitul anului 2013 sau începutul anului 2014 nu în 2012.
Exploziile sau furtunile solare pot afecta planeta de căldură excesivă, radiaţii electromagnetice, particulele energetice şi de transmitere a semnalelor.
Acesta poate provoca, de asemenea, un fenomen numit CME (coronal mass ejection), care cauzeaza fluctuații electromagnetice în atmosferă şi fluctuaţii electrice în sol şi în aer.
“Exploziile solare pot întra în atmosfera superioară și crea întreruperi în transmiterea de semnale, de exemplu, un satelit GPS pe Pământ.”
NASA spune ca ar trebui să fim informați în mod corespunzător să nu credem în profeţii false şi nefondate.
Lasă un comentariu!

Lasă un comentariu

 
 
 
 


Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » NASA exclude sfârşitul lumii în 2012 


Prințul familiei regale din Kuweit a renunţat la credinţa islamică şi s-a convertit la creştinism

Conform agenţiei de ştiri Mohabat, Al-haqiqa, este un creştin arab care difuzează programe prin satelit la televizor, programele lui fiind ascultate de către prinţul Kuweitului, Al-Sabah Abdollah.
Un canal de televiziune a transmis că prințul Abdollah Al-Sabah provine din familia regală din Kuweit, familie care conduce în prezent ţara. Televiziunea a declarat recent că prințul renunţat la credinţa sa musulmană şi convertit la creştinism
Știrea a fost transmisă chiar de prinț care a înregistrat un fișier audio. În vocea de pe fisierul audio este prezentat Abdollah Al-Sabah care declară: “În primul rând, sunt total de acord cu distribuirea acestui fişier audio şi declar că dacă mă vor ucide, pentru acest fişier audio, voi merge în prezenţa lui Isus Hristos şi să fie cu el pentru eternitate. Eu sunt mulţumit, pentru că adevărul din Biblie m-a condus la calea cea dreaptă. ”
Această ştire a fost în top lumea arabă mai ales şi a ajuns chiar la guvernul iranian. Unele site-uri independente de ştiri au contrazis acest lucru şi alte declaraţii cu privire la prințul din Kuweit, spunând că, “nu e nimeni din familia regală din Kuweit cu acest nume.”
Kuweit este un stat din Orientul Mijlociu, care se învecinează cu Irak, Arabia Saudită, Iran, și Golful Persic. Capitala Kuweitului este, de asemenea, numită Kuweit.
Islamul este religia oficială în Kuweit şi cea mai mare parte a populaţiei este musulmană. Doar 4% din populaţie este creştină şi  un mic grup de alte religii. Articolul 2 din Constituţia din Kuweit spune că: “Islamul este religia oficială a ţării şi Sharia este principala sursă a legislaţiei”.
Lasă un comentariu!

1 comentariu to " Prințul familiei regale din Kuweit a renunţat la credinţa islamică şi s-a convertit la creştinism "

  1. Dorina, Petria spune:
    si-a dat seama si el ca islamul e minciuna

Lasă un comentariu

 
 
 
 


Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » Prințul familiei regale din Kuweit a renunţat la credinţa islamică şi s-a convertit la creştinism