domingo, 15 de enero de 2012


Pastorul iranian Nadarkhani a refuzat să se lepede de Hristos, în schimbul libertăţii

Iranul a cerut încă o dată pastorului creștin Youcef Nadarkhani să renunţe la credinţa sa în Hristos şi să accepte pe profetul Mohamed ca salvatorul lui, toate cu promisiunea de a asigura eliberarea sa. Nadarkhani a refuzat, conform agenției de știri BosNewsLife.
Am mai scris despre pastorul iranian Youcef Nadarkhani, care e în închisoare din octombrie 2009. El a fost arestat iniţial pentru semn de protest faţă de predarea Islamului în şcolile copiilor săi. Acuzațiile sale au fost mai târziu schimbate în apostazie şi în încercarea de a evangheliza musulmani. El a fost condamnat la moarte dacă nu renunţă la credinţa sa creştină, dar Nadarkhani continuă să rămână cu credința neclintită în Isus.
Iranul a primit foarte multe critici internaţionale pentru încălcarea Pactului internaţional privind drepturile civile şi politice, în cazul pastorului Nadarkhani. O presiune intensă în cele din urmă a determinat oficialii iranieni să treacă la o evaluare finală, și acum se așteptă un verdict.
Lasă un comentariu!

2 comentarii to " Pastorul iranian Nadarkhani a refuzat să se lepede de Hristos, în schimbul libertăţii "

  1. Cata spune:
    Domnul nostru sa-l intareasca si sa nu renunte la El niciodata! Stiu ca Dumnezeu poate totul si ca cei ce se incred in El nu sunt dati de rusine.
  2. Br, Razvan spune:
    Domnul sa-l apere!

Care este părerea ta?

 
 
 
 


No hay comentarios: